groep 4b

juf Conny van der Meijden (ma, do, vr)
juf Inge Sabel (di, woe)

MBF7539 Custom MBF4647 Custom

jippe trakteert Custom

Jippe heeft afgelopen weekend cake gebakken omdat het team van de Heijbergschool gekozen is tot beste team van Rotterdam. En omdat we dat alleen kunnen worden als er fijne leerlingen zijn, kregen alle kinderen van zijn groep een heerlijke plak cake. De juffen ook hoor 😉.

Lezen met knuffels en SKVR les

• Op woensdag 4 oktober begonnen we de dag met voorlezen aan de knuffels. Wat een gezellig half uurtje was dat!
    Tijdens de tweede helft van de morgen kregen we een les door meesters van het SKVR met slaginstrumenten. We vormden een goed orkest!!

image2 Custom

image3 Custom

Afgelopen vrijdag kregen we in groep 4b bezoek van 3 kinderen en hun juf uit Belarus. Anya logeert een paar weken bij Lente uit onze groep. Het was een fijne middag waarbij de 3 kinderen ons vertelden over hun land en school. We hebben voor elkaar een lied gezongen en we mochten namens de Heijbergschool mooie cadeaus geven voor de school in Wit-Rusland. Leerzaam en gezellig!

kerstlampion Custom

Groep 3B kan bijna niet wachten, maar donderdagavond is het eindelijk zover......de lichtjes in de kerstlampion mogen aan.

foto hinkelen Custom2

Met het nieuwe hinkelspel in de gang oefenen wij de dicteewoorden van deze week nog een keer sportief!

kerstboom16 .2

Met elkaar hebben we vandaag de kerstboom opgezet.