Schoolplein / kunstgrasveld/ pannakooi. Klik op de foto voor meer informatie.
Hoogbegaafd of hoogintelligent
Wij proberen aan te sluiten bij de onderwijsbehoeften van ieder kind. Klik op de foto voor meer informatie.

juf Jolein Oosterom (ma t/m vr)

DSC 4790 Custom

31generaleorkest

Dinsdag hebben wij in de Doelen geoefend voor ons optreden met het griezelorkest. Donderdag is de officiële uitvoering. SPANNEND!

30bmx2

Vandaag kregen wij de tweede BMX les. We leerden om te starten vanaf een startblok. Het tweede onderdeel waren Bootcamp oefeningen. Zo moesten we in tweetallen samen 100x een jumping Jack doen.

29BMX

De gymles was vandaag een BMX les in de speeltuin. We hebben verschillende oefeningen gedaan op de kleine fietsjes. Volgende week deel 2!

Het thema van taal is deze periode 'Dierentuin".  Voor dit thema hebben wij hokken geknutseld voor verschillende dieren en daarbij een informatiebordje gemaakt. Vandaag was de opdracht om ons dier te presenteren aan elkaar.