Schoolplein / kunstgrasveld/ pannekooi. Klik op de foto voor meer informatie.

Werkweek dag 3 (woensdag)

• Na weer een heerlijke nacht hebben wij bij het ontbijt een lunchpakketje gemaakt omdat wij een deel van de dag op pad gingen.
    Wij zijn gaan wandelen naar het centrum van Baarn (3.9 km) waar wij een speurtocht hebben gedaan. Na de speurtocht hebben wij op het plein bij de muziektent zitten lunchen, waarna wij tijd hadden om te winkelen. De kinderen hebben snoep en leuke souvenirs gekocht. 's Middags hebben wij levend cluedo gespeeld op het kampterrein. Na de nasi en het toetje hadden wij lekker wat vrije tijd waarin er gezellig werd geknutseld, er werden spelletjes gespeeld en er waren kinderen lekker buiten aan het spelen. 's Avonds hebben wij nog even in de mappen gewerkt en hebben wij buiten het dierengeluidenspel gespeeld. Nadat iedereen weer onder de douche had gestaand, tanden had gepoetst en naar het voorleesverhaal van juf Annemarie had geluisterd was het weer de hoogste tijd om te slapen. Welterusten en tot morgen.