Schoolplein / kunstgrasveld/ pannakooi. Klik op de foto voor meer informatie.
Hoogbegaafd of hoogintelligent
Wij proberen aan te sluiten bij de onderwijsbehoeften van ieder kind. Klik op de foto voor meer informatie.

poster social schools

Ouderportaal

Wij gaan vanaf 21 maart werken met Social Schools, een online communicatieplatform voor het basisonderwijs. Het doel is om ouders meer inzicht te geven in wat er gebeurt in de klas, op een visueel aantrekkelijke en informerende wijze.

We vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent en blijft van het reilen en zeilen in de klassen en op school. Niet alle kinderen vertellen immers altijd waar ze mee bezig zijn op school. Zo kunt u uw kind(eren) beter ondersteunen in het leerproces, omdat u beter op de hoogte bent.

Hoe werkt het? De leraar plaatst een bericht in de klas. Bijvoorbeeld over kamp, een lesmoment of de sportdag. Als ouder kunt u deze informatie bekijken door in te loggen via de mobiele app of via de web-omgeving. Ouders ontvangen binnenkort een uitnodiging met inloggegevens.

Social Schools is een veilig, afgesloten platform. Alleen ouders die toestemming hebben gekregen van de school, kunnen in de omgeving. Ouders hebben alleen toegang tot de groepen van hun kinderen.

nieuwbouw

Vandaag mochten de klassen die onder de nieuwbouw zitten boven kijken! Het was erg spannend om te zien wat er boven ons hoofd allemaal gebeurt. Wij kunnen niet wachten tot het allemaal af is!