algemeen

Voorlezen op de Heijbergschool is super leuk!

• Vanmorgen hebben de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 voorgelezen aan de kinderen van de groepen 1 t/m 4. Het was inspirerend om te zien hoe aandachtig de kinderen konden luisteren. Ook de voorlezers hadden zich goed voorbereid op het voorlezen aan de jongere kinderen. Kijk maar naar de foto's.

Schoolreis Archeon

• Op donderdag 28 september zijn de groepen 3 t/m 6 naar Museumpark Archeon geweest.  Het was een geslaagde dag!

Bibbers in je buik
     Kinderboekenweek 'Bibbers in je buik'
    Van 4 t/m 13 oktober zullen we op school weer aandacht besteden aan de Kinderboekenweek. Dit jaar volgen we de Christelijke Kinderboekenweek met als thema: Bibbers in je buik. Een spannend thema waarmee we weer op verschillende manieren mee aan de slag zullen gaan in de klassen.

- Op 4 oktober mogen alle kinderen, omdat het die dag ook dierendag is, een dierenknuffel mee naar schoolnemen om samen mee te lezen.
    - Verder hebben we die week een boekenkast vol 'zwerfboeken'.  Hierin kan iedereen boeken zetten die thuis al gelezen zijn en kan er vervolgens een nieuw boek worden meegenomen. We zullen een berichtje voor elkaar achter laten in de boeken zodat je kan zien wie het boek vóór jou had en hoe het bevallen is. Heeft u thuis nog boeken liggen die in de zwerfboekenkast kunnen? Graag afgeven bij juf Conny.

banier website Mobile

Sinds vorige week wappert er op de hoek van het schoolplein een prachtige Heijbergbaniervlag. Deze hebben we als afscheidscadeau gekregen van de ouders en kinderen van de groepen 8. Nu weet voortaan iedereen de Heijbergschool makkelijk te vinden. Hartelijk dank!

Schoolfeest 2017

• Het was weer een TOP dag!

Schoolfeest Cowboys en Indianen

• Vrijdag 16 juni was ons jaarlijke schoolfeest. Dit jaar was het thema Cowboys en Indianen. Het hele schoolplein stond vol met leuke spelletjes en kraampjes met eten en drinken. In de sloot naast de school kon je in ballen op het water. In de speeltuin kon je spelletjes doen en ook het park achter de school werd gebruikt voor het spel Cluedo en de vossenjacht.

Wat een fantastische dag was het!

Subcategorieën

In de vakantie is al het oude meubilair van groep 3 t/m 8 weggehaald en zijn alle nieuwe stoelen en tafels op hun plaats gezet. Het ziet er erg mooi uit. Alle meesters en juffen zijn al druk in de weer geweest en hebben er zin in. Tot maandag!