Positive Behavior Support
21st century skills. Klik op de foto.

Sinterklaas 2017

• Dit jaar is Sinterklaas weer met zijn pieten op bezoek geweest op de Heijbergschool.

20171129 112053

Afgelopen week hebben we als Heijbergschool € 6000,- kunnen overhandigen aan Arie de Bruin van Edukans. Alle kinderen van de Heijbergschool hebben dit bedrag in het voorjaar bij elkaar gelopen. We weten nu ook waar het geld heen gaat en waaraan het wordt besteed. Dat heeft meester Arie ons haarfijn uitgelegd!

13verven

Er waren veel tekeningen ingeleverd voor de ontwerpwedstrijd. Van al die tekeningen zijn er 5 ontwerpen geselecteerd. De winnaars van de ontwerpwedstrijd hebben woensdag 15 november onze ramen in de personeelskamer beschilderd. Het resultaat is erg mooi geworden!

Voorlezen op de Heijbergschool is super leuk!

• Vanmorgen hebben de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 voorgelezen aan de kinderen van de groepen 1 t/m 4. Het was inspirerend om te zien hoe aandachtig de kinderen konden luisteren. Ook de voorlezers hadden zich goed voorbereid op het voorlezen aan de jongere kinderen. Kijk maar naar de foto's.

Schoolreis Archeon

• Op donderdag 28 september zijn de groepen 3 t/m 6 naar Museumpark Archeon geweest.  Het was een geslaagde dag!

Bibbers in je buik
     Kinderboekenweek 'Bibbers in je buik'
    Van 4 t/m 13 oktober zullen we op school weer aandacht besteden aan de Kinderboekenweek. Dit jaar volgen we de Christelijke Kinderboekenweek met als thema: Bibbers in je buik. Een spannend thema waarmee we weer op verschillende manieren mee aan de slag zullen gaan in de klassen.

- Op 4 oktober mogen alle kinderen, omdat het die dag ook dierendag is, een dierenknuffel mee naar schoolnemen om samen mee te lezen.
    - Verder hebben we die week een boekenkast vol 'zwerfboeken'.  Hierin kan iedereen boeken zetten die thuis al gelezen zijn en kan er vervolgens een nieuw boek worden meegenomen. We zullen een berichtje voor elkaar achter laten in de boeken zodat je kan zien wie het boek vóór jou had en hoe het bevallen is. Heeft u thuis nog boeken liggen die in de zwerfboekenkast kunnen? Graag afgeven bij juf Conny.

Subcategorieën

In de vakantie is al het oude meubilair van groep 3 t/m 8 weggehaald en zijn alle nieuwe stoelen en tafels op hun plaats gezet. Het ziet er erg mooi uit. Alle meesters en juffen zijn al druk in de weer geweest en hebben er zin in. Tot maandag!