Schoolplein / kunstgrasveld/ pannakooi. Klik op de foto voor meer informatie.
Hoogbegaafd of hoogintelligent
Wij proberen aan te sluiten bij de onderwijsbehoeften van ieder kind. Klik op de foto voor meer informatie.
meester Jeroen Geervliet (ma, di, vr)
juf Hilde de Vos (wo, do)

MBF7553 Custom

IMG 1007 Custom

Het afgelopen blok hebben we in de klas van alles geleerd over geheimen. Vorige week hebben we tijdens de taalles een escape room gedaan in de gymzaal. Door allerlei verschillende, geheime opdrachten te maken, moesten we uiteindelijk de code zien te kraken om de kluis te openen. Het was heel leuk en we hadden de kluis open met nog 7 minuten op de klok. Een extra bedankje richting juf Jolein (5B), want zij heeft vele uren gestoken in het ontwikkelen van dit spel!

IMG 0410 Custom

Op dinsdag 24 april hadden we maar liefst 3! voorlezers in de klas. Het was erg leuk om alle verschillende boeken te horen en we hebben ervan genoten! Voorlezers bedankt voor jullie enthousiasme!

IMG 0109 Custom

De afgelopen twee weken hebben de kinderen lessen gehad tijdens gym over BMX. Dit zijn kleine fietsjes waar je een parcours mee kan rijden. We hebben wat basis geleerd en we mochten ook over hobbels heen rijden. Het was erg gaaf en dat kun je zien in het filmpje!

IMG 0190 Custom

De afgelopen 2 weken hebben de kinderen heel hard geoefend voor het Griezelorkest. Hierbij mogen ze meespelen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest tijdens een voorstelling! We hebben 2 keer in de klas geoefend en 1 keer in de Doelen! Donderdag 12 april is de echte voorstelling! We hebben er zin in!