Hoogbegaafd of hoogintelligent
Wij proberen aan te sluiten bij de onderwijsbehoeften van ieder kind. Klik op de foto voor meer informatie.
Schoolplein / kunstgrasveld/ pannakooi. Klik op de foto voor meer informatie.

juf Jolanda Bakker (woe, do, vr)
juf Nicoline Timmerman (ma, di)

DSC 0791 Custom

IMG 4967 Custom

IMG 4976 Custom

Na een paar keer oefenen in de klas en repeteren in de Doelen was het vandaag zo ver voor de groepen 6... Een echt concert met het Rotterdams Philharmonisch Orkest geven en bijwonen in de Doelen. Via de artiesteningang mochten we de Doelen betreden, waarna we werden ontvangen in een grote kleedkamer. Hier moesten de kinderen wachten, waardoor er nog even tijd was om het haar goed te doen. Aangekomen in de zaal zocht iedereen haar of zijn plekje op en kon de voorstelling beginnen.Het meespelen met het orkest ging heel goed en de voorstelling was erg leuk om te zien.

Vandaag zijn wij naar het centrum voor reuma en revalidatie Rotterdam geweest. Hier hebben wij samen met ouderen beweegspelletjes gedaan. Wij hebben de bal en de ballonnen hoog gehouden met een doek. En wij hebben geholpen bij het kegels omgooien. De ouderen hebben genoten en voor de kinderen was het ook een hele ervaring.

Deze week heb ik heel veel hulp gekregen van kinderen uit groep 6a en uit groep 8. Zij hebben de verf van de jungle-ramen gekrabt. En zij hebben de hele klas in de kerstsferen gebracht.
Super bedankt voor jullie hulp!

Een meester kwam ons rugby-lessen geven. Het was best lastig, maar ook top!