groep 6a

juf Jolanda Bakker (woe, do, vr)
juf Nicoline Timmerman (ma, di)

MBF6782 Custom DSC 0791 Custom

Gymmen en lezen met je knuffel', groep 6A

Vandaag is het dierendag en de kinderboekenweek begint. Wat is er dan leuker om met je dierenknuffel te gaan gymmen en daarna lekker samen te gaan lezen.

Schoolreis naar het Archeon, groep 6A

We zijn op schoolreisje geweest naar het Archeon. De bus had wat file, maar toen vertrokken we gelukkig! In het park hebben we allerlei opdrachten mogen doen zoals boogschieten, kaarsen maken, zwaardvechten, een broodje maken, met een vuursteen vuur maken, een touw in elkaar draaien en ga zo maar door. We eindigden de dag in een arena om een gladiatorengevecht mee te mogen maken.

Mastermind, groep 6A

Bij de gymles hebben we een nieuw spel uitgeprobeerd: Mastermind. Het was erg leuk en de kinderen kozen ervoor om het vaker te willen spelen in groep 6.

Kinderboerderij 'Uitvogelen', groep 6A

Bij de les 'Uitvogelen' leerden we eerst over vogels. Daarna brachten we de geleerde informatie in de praktijk. Met een verrekijker en een vogelkaart gingen we op jacht naar vogels.

Sportverslaggevers, groep 6A

Bij de nieuwe methode Staal mochten we zelf hard aan de slag om een sportverslag te schrijven. Daarna hebben we hard geoefend om deze ook als een echte sportverslaggever voor te dragen.

Klassenuitje 5A

IMG 1878 Custom

Woensdag 6 juli heeft groep 5A afscheid genomen van het jaar. We gingen een heerlijk stuk varen in een kano en daarna gingen we marshmallows roosteren bij de nieuwe toren! Het was erg lekker weer en we hebben enorm genoten. De juffen gaan jullie missen! De kinderen gaan genieten van een lekkere vakantie om daarna fris en fruitig te starten in groep 6!