groep 6b

meester Jeroen Geervliet (ma, di, vr)
juf Hilde de Vos (wo, do)

MBF7553 Custom

Vanwege de hitte is de gymles verplaatst naar buiten! Heerlijk met water in de weer. De tweede buitengymles was er zelfs een zeepglijbaan!

In groep 5 hebben we het onderwerp "omtrek" met rekenen. We hebben van heel veel objecten de omtrek berekend en ook van onszelf. De moeilijkste opdracht was het meten van de omtrek van het kunstgrasveld.

Dit jaar was het thema: SUPERHELDEN. De kinderen mochten als superheld naar school komen. Na een gezellige ochtend in de klas met BINGO en koeksnippers, hebben we na de pauze een leuk spel gedaan in de speeltuin.

Met de groepen 5 en 6 hebben we woensdag 10 mei meegedaan met een voetbaltoernooi. We hebben daar met 2 teams gewonnen!! Zowel de meiden als de jongens hebben een 1e plaats kunnen bemachtigen. Gefeliciteerd!

BMX groep 5B

We hebben een hele gave les gehad op de BMX! In 2 lessen hebben we geleerd om goed te kunnen fietsen en om te starten.

Wat een heerlijke dagen! In groep 5B genieten we ervan!