Schoolplein / kunstgrasveld/ pannekooi. Klik op de foto voor meer informatie.
juf Marjolein Hogendoorn (woe, do, vr)
juf Rianne Voerman (ma, di)

MBF6083 Custom DSC 0593 Custom

Werkweek dag 5 (vrijdag)

• Onze laatste nacht zit er op. Na het ontbijt moesten wij onze kamers opruimen. Het kostte wat moeite om alles weer in de tassen te krijgen. Tijd voor het laatste spel... zeskamp.Voor de laatste keer met hun groepje sporten in het bos.Na de lunch stapten wij moe maar voldaan in de bus. Wij kunnen terugkijken op een heerlijke, gezellige, sportieve, muzikale en fantastische werkweek.

Werkweek dag 4 (donderdag)

• Vanochtend hadden wij een fantastisch leuke wandeling onder leiding van boswachter Andre. Hij heeft ons veel dingen verteld en wij hebben 'boswachtersoefeningen' gedaan. Na de lunch hebben de kinderen met juf Annemarie schilderijen gemaakt waarna zij lekker veel vrije tijd hadden om te spelen en te oefenen voor de bonte avond. Nog voor het avondeten hebben wij levend stratego gespeeld. En na de patatjes kon de bonte avond van start gaan. Wat was het een feest.

Werkweek dag 3 (woensdag)

• Na weer een heerlijke nacht hebben wij bij het ontbijt een lunchpakketje gemaakt omdat wij een deel van de dag op pad gingen.
    Wij zijn gaan wandelen naar het centrum van Baarn (3.9 km) waar wij een speurtocht hebben gedaan. Na de speurtocht hebben wij op het plein bij de muziektent zitten lunchen, waarna wij tijd hadden om te winkelen. De kinderen hebben snoep en leuke souvenirs gekocht. 's Middags hebben wij levend cluedo gespeeld op het kampterrein. Na de nasi en het toetje hadden wij lekker wat vrije tijd waarin er gezellig werd geknutseld, er werden spelletjes gespeeld en er waren kinderen lekker buiten aan het spelen. 's Avonds hebben wij nog even in de mappen gewerkt en hebben wij buiten het dierengeluidenspel gespeeld. Nadat iedereen weer onder de douche had gestaand, tanden had gepoetst en naar het voorleesverhaal van juf Annemarie had geluisterd was het weer de hoogste tijd om te slapen. Welterusten en tot morgen.

Werkweek dag 2 (dinsdag)

• De eerste nacht in Baarn is achter de rug. Dinsdagochtend heeft iedereen tijdens het ontbijt een lunchpakketje gemaakt omdat wij heel de dag met elkaar op pad gingen. Als eerst zijn wij naar Kasteel Groeneveld gewandeld (3.3 km) daar deden wij een leuke speurtocht waarna wij in de tuin hebben geluncht. Daarna zijn wij naar zwembad 'de trits' gelopen (2.5 km) waar wij heerlijk de hele middag hebben gezwommen.  Na al dat spetteren kregen wij een ijsje van juf Annemarie, die wij heerlijk in het zonnetje hebben opgegeten. Daarna was het tijd om terug te gaan naar het kamphuis (4.5 km). De kinderen hebben voor het eten lekker de tijd gehad om te spelen in de tuin en leer te bewerken. Na het eten van de aardappels, groente en kippenpoot hebben wij in de mappen gewerkt. Toen het donker werd heeft meester Robbin het kampvuur aangestoken en heeft juf Marjolein een verhaal verteld. En marshmallows mogen dan natuurlijk niet ontbreken. De hoogste tijd om te douchen, het voorleesverhaal van juf Annemarie en dan allemaal lekker slapen.Welterusten en tot morgen.

Werkweek dag 1

• Maandag 9 april

Nadat wij zijn uitgezwaaid door de ouders en de andere kinderen van de Heijbergschool hebben wij een goede en gezellige reis gehad naar Baarn. Aangekomen bij het kamphuis hebben de kinderen hun bed opgemaakt. Zij zijn op verkenning gegaan door het huis en hebben lekker buiten gespeeld. Voor de lunch nog een leuke GPS tocht gedaan over het terrein en na de lunch het safarispel gespeeld. Na de macaroni hebben de kinderen in de mappen gewerkt, ansichtkaarten geschreven en vervolgens in het donker nog een bosspel gespeeld. Na het douchen heeft juf Annemarie voorgelezen en was het de hoogste tijd om te gaan slapen. Welterusten allemaal.

2018 03 12 09.45.09

2018 03 12 09.47.23

2018 03 12 09.48.42

Maandag 12 maart kregen wij tijdens de gymles een les freerunning. Wij hebben deze les met veel plezier gevolgd.