groep 7b

meester Robbin Hillenius (di, woe, do, vr)
meester van der Wagt (ma)

MBF7672 Custom MBF7486 Custom

20160830 141847 Mobile

20170620 123817 Mobile

Zoek de verschillen in groep 6B tussen september 2016 en juni 2017.

Dinsdag 18 april heeft groep 6b het Museum 40-45 NU bezocht. Met een ipad in de hand hebben de kinderen allerlei voorwerpen (uniformen, voedselbonnen, speelgoed, wapens, enz.) uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog bekeken. Aan het einde van het bezoek hebben we nog een indrukwekkende film gezien over het bombardement op Rotterdam.

rianne Custom

Dinsdag 21 maart kwam juf Rianne in de klas met haar 4 weken oude dochter Fleur Isabel.
De kinderen mochten Fleur van dichtbij bekijken, ze kregen wat lekkers en natuurlijk gingen wij nog even met elkaar op de foto.

2017 01 25 11.59.48 Custom
2017 01 25 12.08.43 Custom

Woensdag 25 januari was de laatste werkdag van juf Rianne.
De kinderen hebben de juf erg verwend met cadeautjes, wij hebben cake met muisjes gegeten en gezelschapsspelletjes gedaan.
Het was een geweldige dag!

Bedankt voor de mooie cadeautjes en de gezelligheid!

Klokkijken en Natuniek 6B

klokkijken 1 Custom

Natuniek fiets Custom

Dinsdag had groep 6 een rekenles over klokkijken.In de klas was een grote klok gemaakt op de grond en de kinderen waren de wijzers.Zij vonden het een geweldige les.
's Middags hadden wij een les Natuniek over tandwielen. Met elkaar hebben wij een fiets bekeken en gezien dat de ketting tandwielen nodig heeft.

Sinterklaasfeest 6B

surprise 1 Custom

Maandag 5 december hebben wij een heel gezellige dag gehad met elkaar.
's Morgens mochten wij eerst onze surprise naar binnen brengen, vervolgens hebben wij op het plein staan wachten op Sinterklaas.
In de klas hebben wij de surprises uitgepakt.

Bedankt voor alle mooie gedichten, surprises en cadeautjes! Bent u ook nieuwsgierig naar alle surprises? Bekijk dan alle foto's!

schoen zetten Custom

Woensdag 30 november mochten de kinderen van de Heijbergschool hun schoen zetten.
's Morgens vroeg was het wel een enorme bende in de klas. Rommelpiet was langs geweest en had gelukkig wel de schoenen laten staan en gevuld met wat lekkers.

Alle kinderen, van de kleuters tot groep 8 en meesters en juffen stonden vrijdag helemaal stil. Ook de Heijbergschool deed mee aan de mannequin challenge.

Chromebooks 6B Custom

Groep 6B heeft gewerkt met de Chromebooks.Ieder kind kreeg een eigen Chromebook en kon zijn weektaak maken. Best een beetje spannend om allemaal een eigen Chromebook op de tafel te hebben. Ze gingen allemaal serieus aan de slag.

Spekkie en Sproet Custom

Maandag 7 november ging groep 6B naar de voorstelling van Spekkie en Sproet.De schrijfster van het boek vertelde aan de hand van illustraties waar het boek over ging. Simone en Evi mochten op het podium komen staan.

Mad science gaf vandaag in het speellokaal een voorstelling. De groepen 5 en 6 mochten er komen kijken. Vooral de explosies waren erg gaaf!