Schoolplein / kunstgrasveld/ pannakooi. Klik op de foto voor meer informatie.
Hoogbegaafd of hoogintelligent
Wij proberen aan te sluiten bij de onderwijsbehoeften van ieder kind. Klik op de foto voor meer informatie.
juf Marjolein Hogendoorn (woe, do, vr)
juf Mieke Nieuwstraten (ma, di)

01F70E97 3B99 4012 A09C 3E90396457C3

Vandaag hebben wij een bezoek gebracht aan Wolfert Dalton. We hebben een paar lessen gevolgd, zoals drama, Duits en scheikunde. Het was erg leuk om even rond te neuzen daar!

B533BEED 1289 4BE6 A02A 981CFFC6C97C

B344DC56 5B6B 48FC 8373 200F10F2853B

De afgelopen week zijn wij in de klas heel druk geweest met het maken van een verteltafel bij een prentenboek. Vandaag hebben wij dit voorgelezen en gespeeld voor en met de kinderen van groep 3.

5087E769 4062 4196 B654 1F823F0D6B14

Vandaag hebben wij een speurtocht op het plein gedaan dat aansluit bij het thema van de kinderboekenweek ‘Vriendschap’. Er moest gezocht worden naar bekende duo’s, zoals Bert en Ernie. Uiteindelijk kwam er de naam van een schrijver uit. Er is hard gerend!

longinhoud meten

In de klas hebben wij vandaag een mini-onderzoek gedaan bij het vak natuniek. Eerst bedachten wij met elkaar welke factoren van invloed kunnen zijn op de longinhoud. Vervolgens hebben wij dit getest met proefpersonen uit de klas. De resultaten kunt u zelf zien in de tabel! Uiteraard konden wij in de klas niet het verschil tussen wel en niet roken testen, dus die vraag bleef onbeantwoord. Zelfs na schooltijd wilden een aantal leerlingen nog hun longinhoud meten.

chinese les

Vandaag waren er oud leerlingen op bezoek in de klas. Zij zitten op het Wolfert tweetalig en kwamen een les Chinese taal geven. Het was heel leerzaam, maar ook best een beetje moeilijk.

IMG 0072

Vandaag hebben wij meegedaan aan de actie 'Keep it clean'. Met elkaar hebben wij de omgeving van de school een stuk schoner gemaakt!