Positive Behavior Support
21st century skills. Klik op de foto.
Barbara van Mechelen (ma, di, woe, do vr)
 MBF3972 Custom

Sinterklaas Custom

Ook groep 8B heeft een gezellige sinterklaasperiode achter de rug. De voorpret was al groot: we hadden allemaal een pietenmuts geknutseld en die mochten we de hele dag in de klas dragen! Op 5 december ontdekten we dat we allemaal erg leuk kunnen dichten en knutselen. Er waren prachtige surprises, er was taart, er waren meerdere topvoetballers, enkele nagellaktalenten, een paar spelletjesfanaten en natuurlijk was er ook veel lekkers. We hebben genoten!

Samenwerken Custom

Groep 8B kan al erg goed samenwerken. We werken regelmatig samen aan verschillende opdrachten en we werken ook steeds met andere kinderen. Zo kunnen we elkaar helpen en van elkaar leren. Vandaag hebben we samengewerkt aan een rekenles.

Bordesfoto Custom

Groep Acht Aan De Macht!

De presentatie van onze nieuwe regering op het bordes. Vandaag heeft de groep voor 1 dag de macht in de klas. Kunnen ze leiding geven aan een groep en een programma hanteren waar heel de groep het mee eens is? Wordt er rekening gehouden met alle wensen en eisen van de verschillende partijen? We hopen dat het een gezellige dag gaat worden!

Groep 8B in de Tweede Kamer

politici Custom

Groep 8B heeft afgelopen dinsdag 7 november een bezoek gebracht aan Madurodam en de Tweede Kamer. Eerst hebben we een leuk spel gespeeld met elkaar waarbij we meer hebben geleerd over partijen die moeten samenwerken. Daarna kregen we een rondleiding door de Tweede Kamer en hebben we (met dank aan wat ouders) een gesprek gehad met enkele politici. Het was echt een gave dag!

Freerunning Custom

Op de Heijbergschool hebben we af en toe gave gastlessen bij gym. Vandaag mocht groep 8B genieten van een les freerunning. We hebben een paar gave moves geleerd en zien al uit naar de les van volgende week!

Posters Small

Have you seen our English posters about animals? You can find out all sorts of information about the animals. How tall is is? How long is it? Is it heavier than...?