Schoolplein / kunstgrasveld/ pannekooi. Klik op de foto voor meer informatie.
Barbara van Mechelen (ma, di, woe, do vr)
 MBF3972 Custom

Sterrenkunde Custom

Groep 8 krijgt de komende weken enkele gastlessen sterrenkunde. Vandaag had groep 8B de eerste les en wat hebben we een boel geleerd! Samen hebben we ook buiten ons zonnestelsel op schaal uitgezet.... Daar hadden we bijna het gehele park achter school voor nodig!

AWZI Custom

Groep 8B heeft vanmorgen het AWZI bezocht. Dit is de AfvalWaterZuiveringsInstallatie! De plek waar al het rioolwater uit Rotterdam samenkomt om gezuiverd te worden tot oppervlaktewater dat zo weer in de Maas geloosd kan worden. Het stonk er wel een beetje, maar het was wel erg interessant!

Schaatsen met de groepen 7 en 8

Schaatsen Custom

De groepen 7 en 8 van de Heijbergschool zijn vandaag weer heerlijk op het ijs geweest! Hoewel er enige vertraging was op de weg, heeft iedereen uiteindelijk toch kunnen genieten. We hebben een heerlijke ochtend gehad! Alle ouders die hebben geholpen om dit mogelijk te maken: bedankt!

Sinterklaas Custom

Ook groep 8B heeft een gezellige sinterklaasperiode achter de rug. De voorpret was al groot: we hadden allemaal een pietenmuts geknutseld en die mochten we de hele dag in de klas dragen! Op 5 december ontdekten we dat we allemaal erg leuk kunnen dichten en knutselen. Er waren prachtige surprises, er was taart, er waren meerdere topvoetballers, enkele nagellaktalenten, een paar spelletjesfanaten en natuurlijk was er ook veel lekkers. We hebben genoten!

Samenwerken Custom

Groep 8B kan al erg goed samenwerken. We werken regelmatig samen aan verschillende opdrachten en we werken ook steeds met andere kinderen. Zo kunnen we elkaar helpen en van elkaar leren. Vandaag hebben we samengewerkt aan een rekenles.

Bordesfoto Custom

Groep Acht Aan De Macht!

De presentatie van onze nieuwe regering op het bordes. Vandaag heeft de groep voor 1 dag de macht in de klas. Kunnen ze leiding geven aan een groep en een programma hanteren waar heel de groep het mee eens is? Wordt er rekening gehouden met alle wensen en eisen van de verschillende partijen? We hopen dat het een gezellige dag gaat worden!