Schoolplein / kunstgrasveld/ pannakooi. Klik op de foto voor meer informatie.
Hoogbegaafd of hoogintelligent
Wij proberen aan te sluiten bij de onderwijsbehoeften van ieder kind. Klik op de foto voor meer informatie.

juf Tanja Blankers (ma, di, woe)
juf Marjolein de Boer (do, vr)

DSC 4567 CustomDSC 4679 Custom

foto 2018 dans

Vanmorgen was er dansles in groep 3A. De dansles werd gegeven door een lerares van het Hofpleintheater. Deze les maakte deel uit van ons kunsttraject. We hebben bewogen met verschillende lichaamsdelen op snelle en langzame muziek.

foto 2018 januari champagne 2

foto januari 2018 champagne1

Vanmorgen is groep 3A begonnen met een glaasje "champagne". Met elkaar hebben we geproost op een goed 2018!

foto 2017 spelletje apen

Sinds vorige week hebben we nieuwe spelletjes in de groep. Met veel plezier kunnen we nu, Zeg geen ja, zeg geen nee, Doolhof, IJspaniek en Monkeyfree spelen. Tijdens het speelmoment in groep 3 zijn de spelletjes erg populair. Helaas hebben we niet zoveel spelletjes en wachten kinderen nu lang op een beurt. Wanneer u spelletjes thuis heeft, die niet meer worden gebruikt, ontvangen wij ze graag!

foto 2017 kerstbal

Groep 3A is er al klaar voor. In de klas staat een versierde kerstboom en er zijn al veel mooie kerstwerkjes gemaakt. Donderdag vieren we met elkaar het kerstfeest in de Fonteinkerk, u komt toch ook?

foto sinterklaas 17

Vanmorgen was Sinterklaas op bezoek in groep 3A. Met elkaar hebben we luid gezongen voor de Sint en kregen we allemaal een mooi cadeau.