Schoolplein / kunstgrasveld/ pannakooi. Klik op de foto voor meer informatie.
Hoogbegaafd of hoogintelligent
Wij proberen aan te sluiten bij de onderwijsbehoeften van ieder kind. Klik op de foto voor meer informatie.
juf Nienke Bergwerff (woe, do, vr)
juf Inge Noordzij (ma, di)

DSC 7544 CustomDSC 7634 Custom

IMG 1780

De laatste dinsdag van dit schooljaar hadden we een superleuk klassenuitje om het jaar af te sluiten. Bedankt aan alle ouders maar vooral aan alle kinderen voor het fijne jaar! Dag lieve groep 4A, wat was het een gezellig schooljaar! Fijne vakantie!

collage muziekpresentatie

Vrijdagmiddag 14.15 uur.  Showtime voor de groepen 4. De muziekpresentatie. Heerlijk enthousiaste kinderen die op een antieke dans een uitvoering bodypercussion gaven. Vervolgens brachten ze een lied ten gehore, daarna met percussieinstrumenten erbij en tot slot alleen met de percussieinstrumenten. Tot slot een swingend lied met kinderen die solo zongen. Als extra een lied door het Krakelingen kinderkoor dat iedere dinsdagmiddag oefent.

IMG 1515

Als het lekker weer is...oefenen we spelling lekker buiten!

20180524 133019

collage bodemdiertjes

Oog hebben voor je omgeving is het thema bij Natuniek. Wij deden dit door kleine diertjes te zoeken op het plein. In doorzichtige bakjes werden ze mee naar binnen genomen. De diertjes werden met een vergrootglas goed bekeken op alle verschillende kenmerken. Met behulp van een zoekkaart werd de naam erbij gezocht. Op het formulier werd het diertje getekend en de naam erbij geschreven. Niet iedereen had dezelfde diertjes, dus de miljoenpoot werd en snuitkever werd ook door de anderen bekeken. Na de les zijn alle diertjes weer vrijgelaten.

IMG 1450

IMG 1451

Op dinsdag 24 april hebben we eerst heerlijk gebouwd met de lego en daarna kwamen twee ouders ons voorlezen. Het was een superleuke middag!

IMG 1387

Iedere dinsdag staat in groep 4a 'doedinsdag!' op het programma waarbij we buiten een reken- of spellingactiviteit doen. Afgelopen dinsdag was het officieel 'buitenlesdag' dus hebben we een spelling speurtocht op het schoolplein gedaan.