Hoogbegaafd of hoogintelligent
Wij proberen aan te sluiten bij de onderwijsbehoeften van ieder kind. Klik op de foto voor meer informatie.
Schoolplein / kunstgrasveld/ pannakooi. Klik op de foto voor meer informatie.
juf Marlies de Vos (ma, di, vr)
juf Conny van der Meijden (woe, do)

MBF7539 Custom

Vanmorgen hebben de winnaars van de groepen 5 en 6 voorgelezen in de personeelskamer. Zowel Isa uit 5A als Jippe uit 5B lazen prachtig op toon voor uit een mooi prentenboek. Voor de jury was het moeilijk om te kiezen, maar Isa heeft echt gewonnen. Op het filmpje kunt u wel zien en horen waarom........

boekenweek

Vandaag kwam juf Baukje in onze klas om te praten over vriendschap met boeken. Er zijn verschillende soorten boeken: de één houdt van spanning, de ander van informatie of juist van grappige boeken. Door enthousiast over die verschillende soorten te vertellen stimuleerde ze ons om ook eens een ander soort boek te kiezen dan we gewend zijn. Er werden heel wat boekentitels genoteerd om te bestellen bij de bibliotheek of... om op ons verlanglijstje te zetten.

speeltuin Custom

Vanwege de veiligheid moest groep 5A vorige week donderdag even naar de speeltuin. Vonden we dat vervelend denkt u?

naamloos Custom

nachtgedicht Custom

Ons eerste taalthema gaat over de nacht. We maakten een nachtgedicht en mochten dit allemaal presenteren in het nachttheater. Wel een beetje lastig om het overdag lekker donker te maken.