Schoolplein / kunstgrasveld/ pannekooi. Klik op de foto voor meer informatie.
juf Dyanthe de Boer (di, wo, do)
juf Elise de Kloe (ma, vr)

MBF6882 Custom

IMG 0109 Custom

De afgelopen twee weken hebben de kinderen lessen gehad tijdens gym over BMX. Dit zijn kleine fietsjes waar je een parcours mee kan rijden. We hebben wat basis geleerd en we mochten ook over hobbels heen rijden. Het was erg gaaf en dat kun je zien in het filmpje!

IMG 0190 Custom

De afgelopen 2 weken hebben de kinderen heel hard geoefend voor het Griezelorkest. Hierbij mogen ze meespelen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest tijdens een voorstelling! We hebben 2 keer in de klas geoefend en 1 keer in de Doelen! Donderdag 12 april is de echte voorstelling! We hebben er zin in!

Gymles water

IMG 0354 Custom

In de afgelopen 2 weken hebben de we veel gewerkt aan het thema water. Dit thema hebben we ook in de gymles terug laten komen. We hebben het spel 'pirates of the carribean' en 'tien tellen in de oceaan' gespeeld. Het was een hele leuke les en we zijn heel actief geweest!

Gymles 21 februari

IMG 0221 Custom

Op woensdag 21 februari hadden we een gave gymles! We konden kiezen uit hurkwendsprong of proberen om over de hele kast heen te springen. Verder hebben we mattenvoetbal en trefbal gespeeld. Kijken jullie mee?

Sinterklaas in groep 5A

IMG 3004 Custom

Vandaag hebben we een super leuk feest gehad in de groep! We hebben allemaal mooie surprises en een leuk gedicht gemaakt en gekregen! Kijk maar op de foto's hoe mooi ze waren!