Positive Behavior Support
21st century skills. Klik op de foto.
juf Dyanthe de Boer (di, wo, do)
juf Elise de Kloe (ma, vr)

MBF6882 Custom

Sinterklaas in groep 5A

IMG 3004 Custom

Vandaag hebben we een super leuk feest gehad in de groep! We hebben allemaal mooie surprises en een leuk gedicht gemaakt en gekregen! Kijk maar op de foto's hoe mooi ze waren!

Fotomuseum

IMG 2926 Custom

Vorige week zijn we bij het fotomuseum geweest en hebben daar van alles mogen doen! We hebben eerst oude foto's onderzocht en een eigen tentoonstelling gemaakt, daarna hebben we ook nog zelf een compositie ontworpen en daar een foto van gemaakt!

IMG 2817 Custom

Afgelopen week mochten we de tweede les van rugby doen! Het was heel gaaf, want we gingen nu aan de gang met het maken van een tackle op elkaar! Kijk maar mee naar het filmpje!

IMG 2773 Custom

We hebben afgelopen woensdag de eerste les van rugby gehad. Het was in het begin best even eng om hard tegen elkaar aan te beuken, maar toen we het eenmaal doorhadden....

Lego1 Custom

De afgelopen week mochten we in de klas aan de slag met technisch lego. De kinderen gingen allemaal druk aan de slag en maakten de leukste bouwwerken. De bouwwerken konden rijden, draaien of heffen.

Classic Express 5A

IMG 2732 Custom

Vandaag mochten we naar de Classic Express om naar allemaal muziekstukjes te luisteren. We hebben viool, piano en saxofoon gehoord en mochten er zelf ook aan meedoen. Het was erg leuk om te doen!