LIST
Lezen Is TOP! Klik op de foto.
Positive Behavior Support
Zo benaderen wij onze leerlingen. Klik op de foto voor meer informatie.
Aandacht voor ICT
21st century skills. Klik op de foto.
Leerkrachtbetrokkenheid
Klik op de foto voor meer informatie.

juf Jolein Oosterom (ma t/m vr)

 MBF3845 Custom

26soep
27elektriciteit

in de klas hebben wij bij leeslink soep gemaakt. Wij moesten met elkaar een recept volgen en hebben dit recept ook echt gemaakt. Het smaakte erg lekker. Bij Natuniek was het onderwerp elektriciteit. Rondom dit onderwerp hebben wij verschillende proefjes gedaan. Zo hebben we onder andere op bananen piano gespeeld!

17legowedstrijd

18legowedstrijd

In groep 5B hebben wij een LEGO wedstrijd georganiseerd. Er waren vier prijzen te behalen: 

1. Het snelste voertuig

2. Het voertuig dat een bocht kon maken

3. Het creatiefste voertuig

4. Het meeste technische voertuig

Sinterklaas in groep 5B

21sint

De surprises waren dit jaar weer prachtig! We hebben samen een hele leuke dag gehad! Ook rommelpiet was deze week nog langs geweest.

 

 

 

 

 

Activiteiten groep 5B

14taalnacht

We hebben weer veel activiteiten gehad in groep 5 de afgelopen weken! Zo hebben we bij taal onze nachtgedichten gepresenteerd. Muziek beluisterd en gespeeld bij de Classic Express. En ook nog een rugby les gehad tijdens de gymles. 

 

Groep 5B heeft deze week 2 verschillende onderwerpen afgesloten in de klas. Schimmels bij Natuniek en het ziekenhuis bij STAAL. 

Schimmels

In de klas hebben we schimmels gekweekt op boterhammen. De potjes hebben we op verschillende manier behandeld. Van links naar rechts: In de koelkast / nat gemaakt / over de WC-bril / gewoon / in het donker.

 Ziekenhuis

Als afsluiting op het thema ziekenhuis hebben wij met elkaar een woordenschat BINGO gedaan. Als prijsje kregen wij verband en pleisters. Kijk hoe zielig wij zijn!

 

 

Tijdens de les geschiedenis hebben wij geleerd over het werk van archeologen. Dit hebben wij zelf ook ervaren in de zandbak van de kleuters.