Schoolplein / kunstgrasveld/ pannekooi. Klik op de foto voor meer informatie.

• We vieren vandaag het jubileum van juf Anke. Al 40 jaar werkt zij op de Heijbergschool.

12b-01

In de huishoek is het feest! We kunnen ons verkleden als koning en koningin. Ook vinden we de oranje pruiken en hoeden erg feestelijk. Het is een vrolijke boel!

De site van de Heijbergschool is nog onder constructie. We hopen begin april in de lucht te zijn. Tot die tijd vragen wij uw begrip voor oneffenheden.

Beste bezoekers,
    Hierbij laat ik u weten dat ik vanaf 1 maart zal stoppen met het beheer van de website van de Heijbergschool.
    In de afgelopen twaalf jaar heb ik als vrijwilligster met veel plezier de website onderhouden en van recente informatie voorzien. Voor de presentatie van het vele fotomateriaal wil ik hierbij graag Juffrouw Annemarie in het zonnetje zetten. Dankzij haar enorme inzet heeft u op de vele mooie pagina's met foto's altijd kunnen meekijken bij de gebeurtenissen, de activiteiten en het schoolleven op de Heijbergschool. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren Annemarie!

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe opzet van de website. Het is de bedoeling dat er in de toekomst een grotere rol is weggelegd voor leerkrachten en leerlingen bij de invulling van de site. Ik denk dat dit een goed moment is om mijn taak over te dragen aan een nieuwe beheerder. Ik wens hierbij de school en de nieuwe beheerder veel succes en u allen veel plezier van de nieuwe Heijbergwebsite!
    Met vriendelijke groeten, Astrid Schild