Schoolplein / kunstgrasveld/ pannakooi. Klik op de foto voor meer informatie.
Hoogbegaafd of hoogintelligent
Wij proberen aan te sluiten bij de onderwijsbehoeften van ieder kind. Klik op de foto voor meer informatie.
juf Sandra Kersbergen (ma t/m vr)

Voorleeswedstrijd

Vandaag was het zover de voorleeswedstrijd bij de kleuters. Phileine, Simon, Koosje en Kari hebben super goed voorgelezen!

boekenleggermaken

Tijdens de kinderboekenweek hebben de kiinderen van groep 4b de kleuters van de Berengroep geholpen met het maken van een boekenlegger. Groep 4b heeft eerst zelf in de klas geoefend, daarna moesten ze het uitleggen aan de kleuters.Het resultaat is goed gelukt!

keuzebord

dansles

Sinds dit schooljaar werken de kinderen via het digikeuzebord. Tijdens de informatieavond heb ik dit gedemonstreerd. De kinderen krijgen er steeds meer handigheid in. Ook nieuw dit schooljaar is dansles voor kleuters. Om de week krijgen ze een halfuur dansles van een echte dansjuf, Robbin. Erg leuk om te zien hoe alle kinderen enthousiast raken van de muziek en het verhaal er omheen.