LIST
Lezen Is TOP! Klik op de foto.
Aandacht voor ICT
21st century skills. Klik op de foto.
Positive Behavior Support
Zo benaderen wij onze leerlingen. Klik op de foto voor meer informatie.
Leerkrachtbetrokkenheid
Klik op de foto voor meer informatie.
juf Josien Maliepaard (ma, di, woe, do ,vr)
 MBF4370 Custom

De Beren en de Kikkers op visite bij de koningin!

 • Afgelopen donderdag mochten wij kijken naar een SKVR-voorstelling: 'Spelen met de koningin'. Het was erg leuk en wij hebben allemaal leren zwaaien en lachen met onze tanden bloot net zoals een prins/prinses. 

   

   

   

  Schoen zetten bij de Beren

   IMG 2716 Custom

  Afgelopen woensdag mochten de kinderen van de beren hun schoen zetten. Wat was het gezellig bij de haard liedjes zingen! Ook waren er elke keer weer nieuwe pietjes en Sinterklazen in de stoomboot en in het Sinterklaashuis aan het spelen.  

   

   

   

   

    

  Vandaag hebben de kinderen uit de Berengroep met verschillende materialen een boot gemaakt voor piet. Nadat alle groepjes de boot hadden bedacht en gemaakt, gingen we deze natuurlijk testen in de wasbak. Er werd een piet in de boot gezet en daarna hebben de kinderen vol verwondering gekeken welke bootjes er bleven drijven en welke niet.

  SKVR voorstelling bij de Beren

  IMG 2423 Custom

  Vandaag hebben wij genoten van een voorstelling. Alle kinderen mochten meedoen met muziek maken en we hebben een muzikale busrit door Rotterdam gemaakt.

   

   

   

  voorlezen kleuters 2

  voorlezen kleuters

  Vandaag hebben een aantal kleuters voorgelezen aan de vier kleutergroepen in het speellokaal. Het was een leuk voorleesfeestje en de vier kinderen hebben als beloning een prentenboek gekregen. 

  Schoolreis kleuters

 • Donderdag 28 september was het zover: SCHOOLREIS! De kleuters zijn naar Plaswijckpark geweest, het was een geslaagde dag!