Hoogbegaafd of hoogintelligent
Wij proberen aan te sluiten bij de onderwijsbehoeften van ieder kind. Klik op de foto voor meer informatie.
Schoolplein / kunstgrasveld/ pannakooi. Klik op de foto voor meer informatie.
juf Sandra Kersbergen (ma t/m vr)

hijskraan 1

hijskraan 2

Vandaag werd er druk gebouwd bij de Berengroep. Daar wordt namelijk gelezen uit het boek: "Kom uit die kraan!!". Een opdracht hierbij is het nabouwen van de bouwplaats waar Bart stiekem alle voertuigen uitprobeert. Zo ook de hijskraan. Maar vandaag gebeurde er wel iets heel bijzonders in de bouwhoek. Er werd onderzocht hoe hoog deze hijskraan eigenlijk kon. En wat bleek? Hij kon tot aan het plafond! De kinderen trots, de rest van de klas mocht ook even kijken en zelfs meester Jeroen kwam even om het hoekje gluren om deze prachtige hijskraan te bewonderen.

presentatie juf josien1

presentatie juf josien2

Vandaag kwam juf Josien weer even bij ons terug op school. Zij is namelijk op reis geweest met Edukans naar Ethiopië en kwam ons daar iets over vertellen. Voor iedereen heel interessant, maar voor de beren natuurlijk extra leuk, omdat we juf Josien natuurlijk best wel missen. Gelukkig kwam ze voor de presentatie nog even bij ons langs, zodat we haar allemaal nog een dikke knuffel konden geven! Om 11 uur mochten wij, samen met de Kikkers, naar de presentatie kijken. Tijdens de presentatie zagen we foto's van de reis die juf Josien heeft gemaakt, zagen we een huis waarin een arm jongetje leeft en bekeken we een school die meer leek op een flat dan op een school zoals je dat bij ons in Nederland ziet. Daarna had juf Josien een paar stellingen voor ons. Dachten we dat het niet waar was wat ze zei, dan mochten we gaan staan, dachten we dat het wel waar was, dan bleven we zitten. Zo leerden we een paar dingen over Ethiopië. Het was een super interessante presentatie en heel fijn om juf Josien weer even te zien!