Berengroep

juf Josien Maliepaard (ma, di, woe, do ,vr)
 MBF4370 Custom

voorlezen kleuters 2

voorlezen kleuters

Vandaag hebben een aantal kleuters voorgelezen aan de vier kleutergroepen in het speellokaal. Het was een leuk voorleesfeestje en de vier kinderen hebben als beloning een prentenboek gekregen.

Schoolreis kleuters

• Donderdag 28 september was het zover: SCHOOLREIS! De kleuters zijn naar Plaswijckpark geweest, het was een geslaagde dag!

Sportdag kleuters

• Afgelopen maandag hebben wij allemaal leuke spelletjes gedaan op de sportdag. Kijk maar op de foto's hoe sportief wij zijn!

De olifanten op avontuur naar het vliegveld

• Afgelopen dinsdag mochten de beren naar het vliegveld. Bij aankomst mochten we gelijk naar het terras om naar een landend vliegtuig te kunnen kijken. De kinderen mochten bekijken hoe je kunt zien wat er in de koffers zit bij de bagageband, mochten zelf inchecken en zagen wat er allemaal op de luchthaven gebeurd. We hebben ervan genoten.

De beren gaan op avontuur naar de kinderboerderij!

• Deze week zijn we gestart met het thema: 'Wij gaan op avontuur!' We zijn gelijk goed begonnen met een uitje naar de kinderboerderij. De kinderen mochten zelf de geitjes borstelen en de konijnen voeren, erg leuk maar soms ook een beetje spannend.

Broodjes smeren bij de beren

• Wat hebben de kinderen genoten van de paaseieren, bolletjes en het beleg! Met de hulp van 2 ouders liep het gesmeerd!