Kikkergroep

juf Lindy Laban (ma, di, woe, do, vr)

  MBF6114 Custom


voorlezen kleuters 2

voorlezen kleuters

Vandaag hebben een aantal kleuters voorgelezen aan de vier kleutergroepen in het speellokaal. Het was een leuk voorleesfeestje en de vier kinderen hebben als beloning een prentenboek gekregen. 

20171012 192012

20171012 192148

De kinderen uit de Kikkergroep mochten voor de Kinderboekenweek voorlezen uit hun lievelingsboek. Wat deden ze dat al goed!

Schoolreis met de Kikkers

 • Het was een super leuke schoolreis voor alle kikkers, kijk maar naar de foto's. 

   

   

  Schoolreis kleuters

 • Donderdag 28 september was het zover: SCHOOLREIS! De kleuters zijn naar Plaswijckpark geweest, het was een geslaagde dag! 

   

   

  staafdiagram goed

  Afgelopen dinsdag hebben wij een staafdiagram gemaakt van onze beginletters met opa Brom van het letterwinkeltje. Er zijn wel 4 kinderen met letter a en 3 kinderen met de letter j en letter s. 

  Wij spelen samen bij de kikkers, doe je mee?

 • Maandag zijn wij begonnen met een nieuw thema: 'Wij spelen samen, doe je mee?' In onze klas hebben we een letterwinkeltje van opa Brom. Wij kopen en verkopen hier letters; groot en klein. Het boek letterwinkeltje heeft de juf voorgelezen. Het woord LETTERS hebben wij zelf geschreven, knap he?!
  In tweetallen hebben wij onze hand omgetrokken op gekleurd papier. Wilt u weten wat wij hier van hebben gemaakt? Kijk even bij ons op het prikbord in de gang.