Handvaardigheid & muziek
Extra lessen door vakleerkrachten. Klik op de foto voor meer informatie.
Tussenschoolse Opvang (TSO)
Schoolplein / kunstgrasveld/ pannekooi. Klik op de foto voor meer informatie.
Leerkrachtbetrokkenheid
Klik op de foto voor meer informatie.
Ouderbetrokkenheid
Klik op de foto voor meer informatie.
Engels
Voor groep 1 t/m 8. Klik op de foto voor meer informatie.
LIST
Lezen Is TOP! Klik op de foto.
Positive Behavior Support (PBS)
Zo benaderen wij onze leerlingen. Klik op de foto voor meer informatie.
Wetenschap en Techniek
Klik op de foto voor meer informatie.
Aandacht voor ICT
21st century skills. Klik op de foto voor meer informatie.

juf Monique Verbree (ma, di, woe, do, vr)

  MBF7268b Custom


Juffendag bij de kleuters

 • Vandaag hebben wij een super gave dag gehad bij de kleuters; het was namelijk juffendag! De kinderen zijn in hun eigen groep begonnen en hebben hun eigen juf enorm verwend met cadeaus. Daarna zijn ze langs alle kleuterjuffen geweest om spelletjes te spelen. Wij hebben deze ochtend afgesloten met een super lekker ijsje. Alle ouders bedankt voor de leuke cadeaus! 

   

     Olifantengroep op de kinderboerderij

  20180412 111115 Custom

  Donderdag 12 april is de Olifantengroep naar de Kinderboerderij geweest. Wij hadden een heel spannende les: Wauw, het leeft! Zo hebben de kinderen ontdekt wat levende planten en dieren zijn en hebben ze onderzoek gedaan naar niet levend materiaal. Als afsluiting zijn we nog even in de speeltuin geweest.

   

   

   

   

  20180329 085431

  20180329 085118

  Vandaag hebben wij Pasen gevierd bij de kleuters. De kinderen zongen uit volle borst mee met de Paasliederen en natuurlijk hebben zij ook geluisterd naar het Paasverhaal. 

  Waterrace in de Olifantengroep

   

 • Vorige week hebben we een waterrace gehouden in onze groep. De kinderen moesten in groepjes een gezelschapsspelletje doen. Kwam jouw pionnetje op een dier, dan mocht je een bekertje water in jouw groepsemmer doen. Welke groep had aan het eind het meeste water in hun emmer?

   

   

   

   

  Spelen met de koningin in de Olifantengroep

  20180111 100534 Custom

  In de Olifantengroep hebben wij een leuke SKVR voorstelling gezien. De koningin wilde met pensioen en haar zoon Stijn moet voor het land gaan zorgen. Hiervoor moest hij trouwen met een prinses, maar hij trouwde met een prins. De kinderen hebben van de koningin leren zwaaien, buigen, lachen en zingen.

   

   

   

   

  Sneeuwpret

 • Wat hebben wij een plezier gehad toen wij buiten in de sneeuw mochten spelen. We zijn om half 9 gelijk naar buiten gegaan en hadden onze dikke winterkleren aan. We hebben sneeuwballen gegooid, maar het allerleukste was sneeuwballen tegen de juffen gooien.