Olifantengroep

juf Monique Verbree (ma, di, woe, do, vr)

MBF7268b Custom

voorlezen kleuters 2

voorlezen kleuters

Vandaag hebben een aantal kleuters voorgelezen aan de vier kleutergroepen in het speellokaal. Het was een leuk voorleesfeestje en de vier kinderen hebben als beloning een prentenboek gekregen.

Schoolreis kleuters

• Donderdag 28 september was het zover: SCHOOLREIS! De kleuters zijn naar Plaswijckpark geweest, het was een geslaagde dag!

Brievenbus in de Olifantengroep

20170908 102548 Custom

IMG 20170908 WA0009 Custom

In de Olifantengroep hebben we de mooiste brievenbus. Iedere leerling heeft zijn eigen brievenbus. Er worden allerlei brieven naar elkaar geschreven. Zo had de juf vandaag een echte liefdesbrief. Wie deze heeft geschreven mag niemand weten. Het leren schrijven oefenen de kinderen tijdens de List lessen.

jongens Custom

meisjes Custom

Dit zijn de jongens en meisjes van  de Olifantengroep. In de olifantengroep zitten 12 jongens en 11 meisjes.

foto 4 Custom

foto 1 Custom

Dit zijn alle kleuters van de olifantengroep. Op de bovenste foto staan de kinderen die naar groep 3 gaan en op de onderste foto staan de kinderen die bij juf Monique blijven. En al deze kinderen wensen iedereen "een hele fijne vakantie ".

Verven met water in de olifantengroep

IMG 4220 Custom

In de olifantengroep hebben we vorige week geverfd met water. Dit was enorme ervaring. Er kwamen allerlei reacties zoals bv. juf mijn verf heeft geen kleur, juf ik heb blauwe verf gemaakt (verven met water op een blauwe tegel). Kortom zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar. Zie hier enkele resultaten.