Positive Behavior Support
21st century skills. Klik op de foto.

juf Monique Verbree (ma, di, woe, do, vr)

MBF7268b Custom

In de kleutergroepen zijn wij bezig met het thema: 'Wij ontvangen en geven'. De Olifantengroep heeft het prentenboek: 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' nagespeeld. Bekijk de filmpjes maar.

Een orkest in de Olifantengroep

20171102 102738 Custom

Vandaag hebben we in de Olifantengroep een leuke muziekles van de SKVR gehad. We maakten een busreis door de stad Rotterdam en mochten op allerlei muziekinstrumenten spelen, zodat er een orkest ontstond.

voorlezen kleuters 2

voorlezen kleuters

Vandaag hebben een aantal kleuters voorgelezen aan de vier kleutergroepen in het speellokaal. Het was een leuk voorleesfeestje en de vier kinderen hebben als beloning een prentenboek gekregen.

Schoolreis kleuters

• Donderdag 28 september was het zover: SCHOOLREIS! De kleuters zijn naar Plaswijckpark geweest, het was een geslaagde dag!

Brievenbus in de Olifantengroep

20170908 102548 Custom

IMG 20170908 WA0009 Custom

In de Olifantengroep hebben we de mooiste brievenbus. Iedere leerling heeft zijn eigen brievenbus. Er worden allerlei brieven naar elkaar geschreven. Zo had de juf vandaag een echte liefdesbrief. Wie deze heeft geschreven mag niemand weten. Het leren schrijven oefenen de kinderen tijdens de List lessen.

jongens Custom

meisjes Custom

Dit zijn de jongens en meisjes van  de Olifantengroep. In de olifantengroep zitten 12 jongens en 11 meisjes.