21st century skills. Klik op de foto.
Positive Behavior Support

meester Johan van Egdom (do)

Op 13 oktober deden de groepen 5 en 6 de muziekpresentatie voor elkaar en de ouders. Het was zoals altijd weer erg druk bezocht en dat was leuk voor de artiesten!

groep 5a: de Kippenhok-canon en De kippetjes van de koning

groep 6b: de Kakelcanon en Kip Kakelaar

groep 6a: de Trepak en Ik hou van elluk dier

groep 5b: I like the flowers, One minute piece en Wat een bende

De kinderen studeren zelfstandig een walsje in vanaf notatie. Ze werken in groepjes van 3 op boomwhackers, klankstaven, xylofoon en flessenorkest. Helaas is het filmpje van het uiteindelijke resultaat half mislukt.

Meester Johan

Kinderen uit groep 3 en 4 van de Heijbergschool, zongen op 14 november bij de intocht van Sinterklaas in Hillegersberg o.l.v. Meester Johan.

Groep 5a, 5b, 5/6 en 6 hebben weer een presentatie gegeven van de laatste 6 muzieklessen. Dit keer lag de nadruk op de aankleding van liedjes met beweging en toneel, choreografie dus. Hieronder een indruk van groep 5/6 en groep 6.

februari 2015
De groepen 7, 7/8 en 8 hebben elk een videoclip gemaakt.

Groep 8 deed Accidentaly in love

Groep 7/8 deed Magic