Schoolplein / kunstgrasveld/ pannekooi. Klik op de foto voor meer informatie.

IMG 7801

In de les van vandaag gingen de kinderen uit groep 1, 2 en 3 bedenken welk materiaal blijft drijven en wat zinkt. Dit was naar aanleiding van informatie over de blauwe vinvis, die ook goed kan drijven ondanks dat hij heel groot is. Komende les komt de test: blijven de gemaakt dingen drijven of niet...?

Het thema vulkanen kon goed gebruikt worden voor de drama-les.

20171204_101635 (Custom).jpg20171204_101642 (Custom).jpg

De kinderen hebben speciale Spaanse woorden geschreven die te maken hebben met Sinterklaas:) Daarbij hebben ze hele mooie tekeningen gemaakt.

Sint en Piet komen allerlei problemen tegen. Wij bedachten uitvindingen om ze het makkelijker te maken.

20171128_093856 (Custom).jpg

20171128_093845 (Custom).jpg

20171128_093832 (Custom).jpg

Bij de afsluitende les van het Wetenschapsknooppunt over Gaming speelden de kinderen de zelf gemaakte spellen en beoordeelden het spel van een ander.

IMG 7120

IMG 7123

We zijn gestart met een nieuw project waarmee we kennis maken met de verschillende wereldwonderen. We zijn gestart met het Colosseum. Nu worden er mini Colosseums gemaakt in groepjes. Dat is een precies werkje! Vervolgens moeten we onszelf op schaal erbij gaan maken.