21st century skills. Klik op de foto.
Positive Behavior Support

Via de stichting "Woord en Daad" heeft de school twee kinderen financieel geadopteerd. Iedere week mogen de kinderen geld meebrengen voor de adoptiepot en dat geld wordt iedere week in alle klassen opgehaald en verzameld. Na een aantal weken wordt het dan op de rekening gestort.

De kinderen zijn:
Berline Pierre. Zij woont op Haïti. Geboortedatum 07-12-1998.
Bénéwendé Jedidja Zongo. Hij woont in Burkina Faso. Geboortedatum 31-12-2004.

De school hoopt door haar bijdrage van € 25,00 per kind per maand deze kinderen een menswaardiger bestaan te geven.

Tevens maakt de school elke maand € 50,00 over op de rekening van de Asian Foundation. Dit is de stichting waar juf Corry Vreugdenhil (oud-collega) veel werk voor verricht. Op deze manier wordt er voor 2 wees- of straatkinderen in Mongolië veel goeds gedaan. Zij krijgen een thuis, te eten en te drinken en de ruimte om zich verder te ontwikkelen.

De kinderen zijn:
Otgongerel. Zij is geboren in 1997.
Batmunch. Hij is geboren in 2006.

We weten niet wie de ouders van Otgongerel zijn, want de politie heeft haar op straat gevonden toen ze nog heel klein was.
Ze heeft lange tijd in fosterhome 1 gewoond, maar is intussen op een leeftijd gekomen dat ze naar ons meisjesproject kon gaan. Ze woont nu op de haschaa in fosterhome 3, samen met andere tienermeisjes, waar ze op eigen benen leert staan en een opleiding voor bakker volgt. Die opleiding duurt nog anderhalf jaar. Ze is heel blij dat jullie al zo lang haar sponsor zijn.
Otgongerel is een echte stoere meid. Ze houdt van voetballen, basketballen of welke sport dan ook. Ook lekker naar muziek luisteren doet ze graag.

De geschiedenis van Batmunch is ook voor ons onbekend. Als klein jongetje heeft de politie hem van de straat opgepakt, maar hoe hij daar terecht is gekomen en wie zijn ouders zijn weten we helaas niet. Maar we zijn erg blij dat we voor Batmunch mogen zorgen en dat jullie hem daarbij ondersteunen.
Hij woont in een fosterhome  samen met 11 andere kinderen. Hij houdt erg van stoeien en spelen en hij doet zijn best op school. Batmunch is een intelligente jongen die dol is op schaken en hij is heel blij dat hij niet meer op straat hoeft te zwerven.